mallikuvaus henkilökuvaus malli ihminen kuvassa katse oma personallisuus

Catherinen ja Mimmin huikea kuvaussessio studiolla

mallikuvaus henkilökuvaus malli ihminen kuvassa katse oma personallisuus

Entinen kolleegani Catherine kaipasi hyvän ystäväänsä kanssa laadukkaat kasvokuvat työyhteisöön ja muuhun sosiaaliseen mediaan. Meikkauksen hoiti Tanja Palosaari.  Nauttivat meikkauksesta, kun eivät ole ennen olleet meikattavana. Tanja opetti heitä samalla meikkauksen salaiseen maailmaan. Catherine “uhkasi” ennen kuvauksia että hänestä “EI SAA” yhtään hyvää kuvaa! Kuulen tämän usein asiakkaiden suusta, että heistä ei saa hyvää kuvaa. Lupasin antaa rahat takaisin jos eivät ole tyytyväisiä kuviin. Minulle on erittäin tärkeätä että asiakkaalla on hyvä fiilis kuvauksen aikana ja myös tyytyväinen tuloksiin. Upeaa on huomata että voin ylittämään odotukset. Tuloksia katsotaan yhdessä kuvausten lomassa koneelta, jotta nähdään että ollaanko oikeilla jäljillä. Samalla voin ohjeistaa asiakasta mihin pitää kiinnittää huomiota kun jatketaan. Itse nautin paljon siitä, kun saan parhaat puolet esiin ihmisistä. Löytää sen oikean ilmeen ja tunnelman. Kutsun niitä mikroilmeeksi, eli sellainen pieni hymy, perus ilmeen ja hymyn väliltä. Siitä välittyy se että ihminen on helppo lähestyä ja antaa positiivisen tunteen ihmisestä. Se on hyvin tärkeätä sosiaalisessa mediassa kun kaikki on hyvin visuaalista. Catherinen ja Mimmin kanssa otettiin lopuksi vielä yksittäiset kokovartalokuvat ja yhteisen kaverikuvan. Kaverikuvat on hauska tapa luoda kivoja muistoja. Parhaat asiakaskohtaamiset ovat yleensä hyvin hauskoja kun alkujännitys lähtee pois. Näiden daamien kanssa oli todella hauska kuvata. Kiitos Catherine ja Mimmi.kasvokuvaus naismalli cv-kuvaus business kasvot malli parhaat puolet esiin olet upea kuvissa

 

Leave a Comment