mallikuvaus henkilökuvaus malli ihminen kuvassa katse oma personallisuus

Henkilökuvausta studiolla

mallikuvaus henkilökuvaus malli ihminen kuvassa katse oma personallisuus

Kuvauksen tavoitteena oli luoda hieman erilainen lähestyminen kun mihin Mikko on aikaisemmin tottunut. Esikuvana oli Brad Pitt, kun hän itse kuvaa. Haettiin elokuvamaista tyyliä. Lopullinen kuvan rajasin elokuvamaisesti. Kuvattiin puhtaasti luonnonvalolla. Toiseen kuvaus-settiin halusin kokeilla uutta valonmuokkainta. Se on 90cm Jinbei-merkkinen kahdeksankulmainen valonmuokkain Ohjeistin Mikon istumaan keskelle studiota. Tyylillisesti kuvattiin Matrix-elokuvan hengessä värimaailmaa myöten. Valomuokkain tuottaa miellyttävää ja pehmeätä valoa. Mallin asettelu ja oikea asennon löytäminen on ehkä kuvausten hankalinta osaa. Kokeneita malleja voi pyytää vaihtaa asentoa, suunnata katse eri kohtaa tai asettaa kädet eri asentoihin. Sitä kautta saadaan eri poseerauksia. Sitä kutsutaan flow-tekniikaksi, kun sen hallitsee, niin kaikki sujuu jouhevasti. Mikko osasi hyvin flown. Mikon kanssa on hyvä työskennellä, huomaa miten kokenut hän on kameran edessä.
mallikuvaus henkilökuvaus malli ihminen kuvassa katse oma personallisuus

Leave a Comment